• Gratis Offerte
  • Scherp Uurtarief
  • Geen Voorrijkosten

De loodgieter gespecialiseerd in zinkwerk, sanitair, riolering en verwarming in Ridderkerk

Lood-, koper- en zinkwerk

Het verwerken van lood, koper en zink is ambachtelijk loodgieter werk. Voor de montage en verwerking worden technieken toegepast die al 100 jaar bewezen effectief zijn. Vakmanschap en technieken die wij als ervaren loodgieters onder de knie hebben. En die we met ruime vakkennis, regelmatig benutten om voor u een dakgoot of gevelbekleding te realiseren.

Lood, koper en zink zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits deze vakkundig zijn aangebracht. De unieke kenmerken van zink zorgen ervoor dat het in allerlei vormen toegepast kan worden. Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren passen uitstekend bij de uitstraling van een klassiek oud gebouw. Maar zink kan ook toegepast worden bij moderne nieuwe panden. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding van zinkwerk misschien wel iets voor u.

Voor uw woning, bedrijfspand of overheidsinstantie realiseren wij loodgieterswerk in de volgende vorm:

  • Zinkwerk, koperwerk en loodwerk
  • Sanitaire levering en installatie
  • Dakgoot, gevelbekleding en andere dakbekleding

Bent u op zoek naar een loodgieter die zinkwerk, koperwerk en loodwerk dankzij veel ervaring snel en tegen een concurrende prijs kan herstellen of vernieuwen?

Waterinstallaties

Wij verwezenlijken de aanleg van koperen of kunststof drinkwater- en warmwaterinstallaties. Indien nodig vervangen we uw oude apparaat. Het monteren van diverse waterinstallaties hebben wij eerder uitgevoerd voor particuliere woningen, maar ook in de utiliteitsbouw, industrie en verschillende horecagelegenheden. Op vrijwel alle kunststof leidingen krijgt u 10 jaar garantie.

P. Ketting Loodgieters & Installatiebedrijf - Zinkwerk te Ridderkerk

Verwarming

Een aangename temperatuur is een vereiste voor een comfortabele woon- en werkomgeving. Een behaaglijke temperatuur die makkelijk in te stellen is, hangt voor een groot deel af van de keuze van uw installatie. Wilt u een extra radiator plaatsen of een volledig nieuwe cv-installatie laten monteren? Wij leveren en plaatsen ketels van hoogwaardige kwaliteit die onderhoudsvriendelijk zijn. 

U kunt ervoor kiezen om een cv-ketel alleen voor de verwarming te gebruiken en een geiser of boiler alleen voor de warmwatervoorziening. Makkelijk is het om een combiketel te laten installeren. Deze zorgt zowel voor de verwarming als voor warm water in uw woning. Dit bespaart u ruimte en scheelt energieverbruik, omdat u slechts 1 apparaat heeft.

Riolering

Zowel de aanleg als het onderhouden van rioleringssystemen behoort tot onze specialiteiten. Of het nu een woonhuis, appartementencomplex, verzorgingstehuis of een groot winkelcentrum betreft. Naast buizen en verbindingsstukken van PVC wordt ook gebruik gemaakt van PP, PE, gietijzer en staal. Dankzij de lange levensduur en vakkundige montage bent u gegarandeerd van een lange levensduur van uw riolering en een lage storingsgevoeligheid.

P. Ketting Loodgieters & Installatiebedrijf - Loodgieter Ridderkerk

Sanitair

Toe aan een nieuwe badkamer? Zowel standaard als luxe sanitaire voorzieningen worden met de grootste zorg voor u gemonteerd. Van het tegelwerk tot de complete installatie van douches, wasbakken en toiletpotten. Wij werken samen met een aantal landelijk opererende groothandels die over uitgebreide showrooms met een breed assortiment beschikken. 

Ook het aanbod aan sanitair voor senioren is uitgebreid en modern. U heeft een ruime keuze aan verhoogde closetpotten, douchezitjes en wandbeugels die vakkundig worden geïnstalleerd.