De loodgieter gespecialiseerd in zinkwerk, sanitair, riolering en verwarming in Ridderkerk

Het verwerken van lood, koper en zink is ambachtelijk loodgieter werk. Voor de verwerking en het monteren van de materialen worden technieken toegepast die al 100 jaar oud zijn. Deze technieken en het vakmanschap zijn erg belangrijk voor onze ervaren loodgieters en de onderhoudsvriendelijke installaties.


Lood, koper en zink zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits deze vakkundig zijn aangebracht. De unieke kenmerken van zink zorgen ervoor dat het in allerlei vormen toegepast kan worden. Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren passen uitstekend bij de uitstraling van een klassiek oud gebouw. Maar zink kan ook toegepast worden bij moderne nieuwe panden. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding van zinkwerk misschien wel iets voor u.


Voor uw woning, bedrijfspand of overheidsinstantie realiseren wij loodgieterswerk in de volgende vorm:

  • Zinkwerk, koperwerk en loodwerk
  • Sanitaire levering en installatie
  • Dakgoot, gevelbekleding en andere dakbekleding

Bent u op zoek naar een loodgieter die zinkwerk, koperwerk en loodwerk dankzij veel ervaring snel en tegen een concurrerende prijs kan herstellen of vernieuwen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte op!

Waterinstallaties

Wij verwezenlijken de aanleg van koperen of kunststof drinkwater- en warmwaterinstallaties. Het monteren van diverse waterinstallaties doen wij voor particuliere woningen, maar ook in de utiliteitsbouw, industrie en verschillende horecagelegenheden. Het is ook mogelijk om het oude apparaat te vervangen. Op vrijwel alle kunststof leidingen krijgt u 10 jaar garantie.

Verwarming

Een aangename temperatuur is natuurlijk een vereiste voor een comfortabele woon- en werkomgeving. Dit hangt voor een groot deel af van de keuze van uw installatie. Wilt u een extra radiator plaatsen of een volledige nieuwe cv-installatie laten monteren? Wij leveren en plaatsen ketels van hoogwaardige kwaliteit die onderhoudsvriendelijk zijn.

Riolering

Zowel de aanleg als het onderhouden van rioleringssystemen behoort tot onze specialiteiten. Het maakt bij Loodgieters- & Installatiebedrijf P Ketting niet uit of het gaat om een woonhuis, verzorgingstehuis of groot winkelcentrum, we kunnen het allemaal. Dankzij de lange levensduur en vakkundige montage bent u gegarandeerd van een lange levensduur van uw riolering en een lage storingsgevoeligheid.

Sanitair

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? De installatie van zowel standaard als luxe sanitaire voorzieningen worden met expertise gemonteerd. Wij werken samen met een aantal landelijke groothandels die over een breed assortiment beschikken. Ook is het aanbod voor sanitair voor senioren uitgebreid en modern.

P. Ketting Loodgieters & Installatiebedrijf
Baron Mackaystraat 1 
2982AA Ridderkerk 

T: 06 - 11 00 33 68

E: info@pketting.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:30

KvK-nummer

24383429Privacyverklaring