P. Ketting is de specialist in lood-, koper en zinkwerk in Ridderkerk

Contact opnemen

Het verwerken van lood, koper en zink behoort tot het ambachtelijk loodgieterswerk, de drijvende kracht van P. Ketting. We gebruiken hierbij onder andere technieken die al 100 jaar oud zijn. Onze ervaren loodgieters en onderhoudsvriendelijke installaties baseren zich op dit vakmanschap. Voor elke klus aan lood, koper en zinkwerk kunt u daarom terecht bij P. Ketting uit Ridderkerk.

Loodgieter in Ridderkerk

Lood, koper en zink zijn duurzame materialen die, mits vakkundig aangebracht, jaren onderhoudsvrij zijn. De unieke kenmerken van zink zorgen ervoor dat het in allerlei vormen toegepast kan worden. Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren passen uitstekend bij de uitstraling van een klassiek oud gebouw. Maar zink kan ook toegepast worden bij moderne nieuwe panden. Voor een unieke look is gevelbekleding van zinkwerk één van de vele interessante mogelijkheden. P. Ketting realiseert loodgieterswerk voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties in Ridderkerk en omstreken. Onze dienstverlening omvat onder andere:

1

  • Zink-, koper en loodwerk

  • Levering en installatie van sanitair

  • Dakbekleding, gevelbekleding en dakgoten

P. Ketting is de loodgieter in Ridderkerk die u snel en tegen een concurrerende prijs helpt met herstelwerkzaamheden en nieuwe installaties.

Maak een afspraak

Onze diensten

De loodgieter helpt u bij tal van praktische problemen in huis. Een lekkende leiding, verstopte gootsteen bijvoorbeeld of stankoverlast door problemen in de riolering. De experts van P. Ketting zorgen voor een snelle, vakkundige oplossing van het probleem. Dit voorkomt veel overlast en eventueel verdere schade door vochtproblemen. Aarzel daarom niet om ons te benaderen bij een acuut probleem of leidingwerk dat aan onderhoud toe is. P. Ketting helpt u snel en vakkundig.

Belknop

Op korte termijn een loodgieter nodig in Ridderkerk? Bel ons om direct een afspraak te maken.

Bel ons