P. Ketting is uw startpunt in Ridderkerk voor alle sanitair

Offerte aanvragen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? P. Ketting is bekwaam in het installeren van zowel standaard als luxe sanitaire voorzieningen. Voor een resultaat dat volledig naar uw wens is, werken we samen met meerdere landelijke groothandels. Samen beschikken we over een breed assortiment voor u om uit te kiezen. P. Ketting verzorgt de aanleg van uw badkamer of toilet van A tot Z. Neem contact met ons op voor een gratis, vrijblijvende offerte.

Nieuwe badkamer

Een volledige renovatie van de badkamer klinkt als een grote klus, maar wordt eenvoudig gemaakt door de allrounders van P. Ketting. Met zowel ervaring op gebied van installatie als loodgieterswerk realiseren we uw nieuwe badkamer van begin tot eind. Uw nieuwe sanitair begint bij een eerste afspraak, hier bespreken we de mogelijkheden met u. Nadat u uw nieuwe sanitair tot in detail hebt gekozen, gaan we voor u aan de slag. P. Ketting mocht al vele huishoudens in de regio Ridderkerk verblijden met een nieuwe badkamer. We verzorgen de montage, het leidingwerk en alles wat hierbij komt kijken.

Stel uw vraag

Voorzieningen voor senioren

Om ook op hoge leeftijd veilig en comfortabel te kunnen wonen, richten we ons tevens op sanitaire voorzieningen voor senioren. Deze producten en materialen zijn gericht op extra veiligheid en steun, bijvoorbeeld extra armsteunen, een antisliplaag en meer. P. Ketting voorziet uw sanitair in Ridderkerk van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Ook bewijzen we dat een senioren badkamer niet oubollig hoeft te zijn. In ons brede assortiment vindt u producten in tal van stijlen, van authentiek tot zeer modern.

Belknop

Droomt u van een nieuwe badkamer? Vul het contactformulier in en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Bel ons