P. Ketting uit Ridderkerk draagt vakkundig zorg voor de riolering

Offerte aanvragen

P. Ketting heeft al meer dan 13 jaar ervaring in zowel het aanleggen als onderhouden van riolering in en rondom Ridderkerk. Onze dienstverlening is beschikbaar voor particulieren, maar we werken ook voor openbare ruimtes, verzorgingstehuizen, winkelcentra en meer. Dankzij de vakkundige montage en hoogwaardige kwaliteit van de riolering aangelegd door P. Ketting bent u gegarandeerd van een lange levensduur en lage storingsgevoeligheid.

Riolering herstellen

Schade aan het riool kan helaas tot stankoverlast leiden. Daarom is het belangrijk om de riolering goed te onderhouden en binnen afzienbare tijd te herstellen als er schade is ontstaan. Hiervoor kunt u in de regio Ridderkerk de hulp inroepen van P. Ketting. We hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak en zijn bedreven in herstelwerkzaamheden aan het riool. Ook als u twijfelt over problemen aan uw riolering kunnen we u helpen. Met professionele apparatuur stellen we het probleem vast en geven informatie over een mogelijke oplossing.

Maak een afspraak

Nieuwe riolering

Bij nieuwbouw is de aanleg van riolering belangrijk voor het verdere onderhoud. Met een deugdelijke installatie en gebruik van kwalitatieve materialen kan onderhoud tot een minimum beperkt worden. Ook zal een goed aangelegde riolering minder kwetsbaar zijn voor schade en overlast. Kies daarom voor de deskundige hulp van P. Ketting uit Ridderkerk bij de aanleg van een nieuwe riolering. Bij ons bent u verzekerd van een vakkundige montage voor een resultaat met lange levensduur.

Belknop

Problemen met de riolering? Bel met P. Ketting om direct een afspraak te maken.

Bel ons