De specialist uit Ridderkerk voor uw waterinstallatie

Offerte aanvragen

Zuiver en warm (drink)water is onmisbaar in elke woning, maar ook in bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen. P. Ketting heeft jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van vrijwel elk type waterinstallatie. Met een selectie van hoogwaardige materialen en producten voorzien we uw ruimte van een installatie met lange levensduur en hoge mate van betrouwbaarheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Uw expert in waterinstallaties

U kunt bij P. Ketting terecht voor de aanleg van koperen of kunststof drinkwater- en warmwaterinstallaties. Al jarenlang voorzien we woningen van deze belangrijke installaties, maar ook in de industrie, horecagelegenheden en diverse soorten utiliteitsbouw zijn we bekend als vakman. Op verzoek komen we vanuit Ridderkerk naar uw locatie voor reparatie aan waterinstallaties of vervanging van uw oude apparaat. Bovendien profiteert u van 10 jaar garantie op vrijwel alle kunststof leidingen die wij aanleggen.

Maak een afspraak

Installeren en repareren

Een goed functionerende waterinstallatie is cruciaal voor uw comfort, maar ook de veiligheid. Om ziekte door de legionellabacterie te voorkomen is een goed werkende waterinstallatie bijvoorbeeld van groot belang. Maar ook om het behaaglijk te houden in huis of op kantoor is water onmisbaar. P. Ketting is uw partner in het aanleggen of repareren van een waterinstallatie in Ridderkerk en omstreken. We komen naar u toe voor een deskundig advies, verhelpen problemen met uw huidige waterinstallatie of vernieuwen een oud apparaat. Ook kunt u gebruik maken van onze diensten als u een waterinstallatie wilt aanleggen in een nieuwbouw pand.

Belknop

Kunnen onze vakmensen u helpen met uw waterinstallatie? Vul het contactformulier in voor een offerte.

Bel ons