Een comfortabele woning met een goed onderhouden verwarming in Ridderkerk

Offerte aanvragen

P. Ketting draagt zorg voor een goed werkende verwarming. Dit is belangrijk voor een comfortabele woon- en werkomgeving, een aangename temperatuur is onmisbaar. Om dit te bereiken is de keuze van een verwarmingsinstallatie erg belangrijk. Voor het plaatsen van een extra radiator of een volledig nieuwe CV-ketel is P. Ketting uw vakspecialist. Wij leveren en installeren onderhoudsvriendelijke verwarmingsketels van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunt u bij ons terecht voor het installeren en onderhouden van een warmtepomp; de duurzame manier van temperatuurregulatie.

Nieuwe of extra verwarming

Uw woongenot is in grote mate afhankelijk van de verwarming in uw huis. In de zomer moet er voldoende geventileerd kunnen worden om warme lucht af te voeren, maar gedurende de wintermaanden wilt u er ook warm bij zitten. Hoe dit het best te realiseren is, is afhankelijk van de ruimte. De deskundigen van P. Ketting in Ridderkerk geven daarom een persoonlijk advies, op basis van uw huidige woonsituatie. Wellicht is het plaatsen van een extra radiator of geheel nieuwe verwarming een oplossing. Ook onderhoud aan uw huidige verwarmingsinstallatie kan veel profijt geven, zowel in de stookkosten als uw wooncomfort.

Maak een afspraak

Warmtepomp

Heeft u de wens uw huis te verduurzamen? Dan is het installeren van een warmtepomp een goede optie. De warmtepomp is een duurzaam systeem dat uw woning zowel opwarmt als kan verkoelen. Door grondwater of de buitenlucht te gebruiken als energiebron is de warmtepomp een vervanging voor de CV-ketel. De installateurs van P. Ketting vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een warmtepomp in uw huis. Indien gewenst kunnen wij de warmtepomp bij u thuis installeren, vervangen en repareren.

Belknop

Zoekt u naar alternatieven voor een verwarming thuis? Vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

Bel ons